Pubquiz

Pubquiz Quiztopia produceert wekelijks een quiz speciaal ontwikkeld voor cafés. Vraagt u zich af hoe u uw omzet kunt verhogen op de rustige dagen in de week? Met de Quiztopia wekelijkse pubquiz heeft u hiervoor het perfecte middel in handen. Meld u hier aan: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Waarom de pubquiz?

De maandag, dinsdag en woensdagavond zijn vaak avonden dat het rustig is in een café. De pubquiz is het middel om uw omzet op een van deze dagen drastisch te verhogen. Per deelnemer wordt een bedrag tussen de 2 en 3 euro gevraagd. Een team bestaat uit maximaal 5 personen. De ervaring leert ons dat er gemiddeld 4 mensen per team meedoen. Bij 10 teams is dit al een opbrengst van € 100 (bij € 2,50 per deelnemer). We hebben gemerkt dat een deelnemer gemiddeld € 10 aan consumpties besteedt. Bij 10 deelnemende teams heeft u dus al een omzet van € 500 in totaal. Maar er zijn ook cafés waar elke week minimaal 30 (soms wel 40) teams actief zijn, en er dus per avond een omzet van € 1500 (tot € 2000) wordt gerealiseerd! Uw klanten zullen de sfeer die tijdens een pubquiz heerst als bijzonder prettig ervaren. De vragen zijn prikkelend en geven vaak aanleiding tot leuke discussies binnen het team.

De quiz trekt mensen van alle leeftijden aan. Misschien ook wel doelgroepen die u tot nu toe nog niet heeft kunnen bereiken! Afhankelijk van het aantal deelnemende teams bedraagt de duur van de quiz 2-3 uur. Vaak wordt deze avond door vrienden aangegrepen om vast wat eerder iets te komen drinken en ook nog gezellig na te borrelen. Voor eetcafés geldt dat mensen vaak voor het begin van de quiz ook gezellig een hapje komen eten. Een deelnemer is gemiddeld zeker 3 uur aanwezig in uw etablissement.

Tenslotte zullen de mensen die op de quizavond uw café bezoeken waarschijnlijk op een ander tijdstip samen met hun vrienden nog een keer terugkomen vanwege de gezellige atmosfeer die er heerst. Hierdoor wordt uw naamsbekendheid en omzet indirect nogmaals verhoogd. De quiztopia pubquiz is leuk, gezellig, leerzaam en winstgevend!

Aarzel niet en geef u op bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wat kost de quiz?

Quiztopia vraagt voor de wekelijkse quiz slechts een bedrag van € 60 (Excl. BTW). Bij 5 teams heeft u het deelnamegeld dus al terug verdiend. Ervaring leert ons dat het aantal deelnemende teams gestaag op zal lopen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U neemt hier contact op met quiztopia en kiest in samenspraak met ons een vaste avond waarop uw café de pubquiz gaat uitvoeren. Quiztopia levert u de vragen, antwoorden, fotorondes, muziekfragmenten en antwoordformulieren voor in totaal 20 teams (in overleg kan dit aantal worden aangepast)

Teams mogen zich inschrijven met maximaal 5 personen. Na iedere ronde (in totaal zijn er 8 rondes) volgt een korte pauze waarin de quizmaster de antwoorden nakijkt en hierna de goede antwoorden geeft.

Waaruit bestaat de quiz?

De quiz bestaat totaal uit 8 rondes van 10 vragen.Als eerste krijgen alle teams in het begin van de quiz de fotoronde. Hierop staan 10 afbeeldingen met in totaal 10 vragen. De teams hebben tot en met ronde 4 de tijd om deze in te leveren. Na ronde 4 volgt er een pauze en na ronde 8 de eindstand.

Verder bestaat de quiz uit 60 algemene kennis vragen en 10 muziekfragmenten (die ook door ons worden geleverd). De quizvragen zijn door onze deskundigen nagekeken en de antwoorden zijn altijd gecheckt bij meer dan 1 bron. Om discussies te voorkomen staat er bij de moeilijkere vragen altijd een bron vermeld.

Wat levert quiztopia aan u?

De quiz, bestaande uit 60 algemene kennis vragen, 10 muziekfragmenten en 10 fotovragen. Met bijbehorende antwoorden. De muziekfragmenten worden via e-mail worden aangeleverd. Antwoordformulierboekjes voor 20 teams. In overleg kan dat meer/minder zijn.Quiztopia kan u digitaal de opmaak leveren voor promotiemateriaal voor de quiz. Zoals posters, flyers, viltjes enz.

Ook kunnen wij u helpen met promotie via digitale media als facebook, hyves en twitter. In overleg kan er ook een quizmaster geleverd worden. Maar dit kan natuurlijk ook een medewerker van u zijn of iemand met affiniteit voor quizzen. Quiztopia kan uw quizmaster ondersteuning geven over het bijhouden van de score met een laptop.